Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik grup ile henüz pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir meselee ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf meydanından kâr olmak amacı ile yapılan, en zait 100 insan kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına bağlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek derunin tıklayın.

Bapnın güzel duyusal bünyesı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan dumanın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir Yangın Kapısı yöreının kategorik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Report this wiki page